vrijwilliger gezinsondersteuning


Omschrijving:

Vrijwilliger voor gezinsondersteuning bij kwetsbare gezinnen
Domo vzw, afdeling Leuven - Leuven

Vrijwilligerswerk
Wil jij iets betekenen voor kwetsbare gezinnen met jonge kinderen? Heb je een luisterend oor en aandacht voor de noden van een ander?
Dan vind jij bij Domo vzw wellicht d? ervaring die jouw leven zal verrijken!
Domo is een organisatie die opvoedingsondersteuning biedt aan gezinnen met kinderen tot 12 jaar, die het tijdelijk moeilijk hebben en daardoor kwetsbaar zijn. Onze vrijwilligers gaan als "vriend aan huis" regelmatig langs bij een gezin, voor een babbel, een advies, een uitstap of wat extra ondersteuning voor de ouders en de kinderen.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die als " vriend aan huis " op huisbezoek willen gaan bij deze gezinnen. Vrijwilligers die samen met deze gezinnen activiteiten willen ondernemen en hen helpen om hun sociale netwerk uit te bouwen. Als vrijwilliger breng je elke week een aantal uur door in of met het gezin en wat je daar doet bepaal je samen en in overleg met de ouders. Daarnaast word je ondersteund door een team en worden er regelmatig vormingen voorzien.
Vrijwilligers kunnen ook op andere manieren ondersteuning bieden door mee te werken aan de verdere bekendmaking van het project, door fondsenwerving, door deel uit te maken van de werkgroepen Vrije Tijd en/of Vrijwilligers.Hulpdienst:

Domo Leuven vzw, adres: naamsestraat 153-15, 3000 leuven, contact: Myriam Ruelens , tel:   0498 57 00 36, datum: 11-08-2017

Vergoeding voorzien:

Neen   vrijwilligerswerk is zoals de naam het zegt onbetaald werk.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Domo Leuven vzw
Titel Taak Regio Organisatie
vrijwilliger gezinsondersteuning Buddy werking Leuven Domo Leuven vzw
Titel Organisatie
vrijwilliger gezinsondersteuning Domo Leuven vzw
Meer...


Jobstop