Ticketcontrole en onthaal


Omschrijving:

De Praalstoet van de Gouden Boom trekt sinds 1958 vijfjaarlijks door de straten van Brugge. Het is een betoverend spektakel waarbij de reuzen, praalwagens, dieren en 1700 kleurrijk uitgedoste figuranten schitterende blikvangers vormen. De Praalstoet vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
Je staat in voor de ticketcontrole aan de tribunes of zitbanken. Je hebt rechtstreeks contact met het publiek en blijft gedurende de hele doortocht van de stoet op post. Voordien droog je ?zo nodig- de zitplaatsen af en voorzie je elke zitplaats van een nummer d.m.v. een zelfklevend etiket.
Je waakt erover dat er op de zitplaatsen enkel personen plaatsnemen met een geldig ticket, controle van de tickets is dus belangrijk. Je wijst de personen hun zitplaats aan op je tribune of bank. Je geeft eventueel bijkomende informatie indien nodig als het publiek daarom vraagt.
Er komen ook heel wat buitenlandse toeristen kijken naar de stoet. Het is dus mooi meegenomen als je een woordje Frans en Engels spreekt.

Jouw kwaliteiten: Je bent sociaal, klantvriendelijk en hebt sterke communicatieve vaardigheden

Periode: tijdens de Praalstoet (19 en 20 augustus 2017 tussen 12u en 18u)

Interesse? Stuur een mailtje naar ellen@goudenboomstoet.be

Hulpdienst:

Brugge Plus vzw, adres: Lange Vesting 112, 8200 Brugge, contact: Ellen Verstraete, tel: 050 45 50 04  , datum: 13-03-2017

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Brugge Plus vzw
Titel Taak Regio Organisatie
Ticketcontrole en onthaal Onthaal Brugge Brugge Plus vzw
Titel Organisatie
Ticketcontrole en onthaalBrugge Plus vzw
Meer...


Jobstop