Taalleerkracht Engels/Frans/Nederlands op taalvakanties


Omschrijving:

Top Vakantie vzw organiseert taalvakanties voor kinderen en jongeren vanaf 7 jaar waarbij een leerrijke ervaring gekoppeld wordt aan een leuke vakantie. Gedurende enkele uren per dag leren de deelnemers op een niet-schoolse en speelse manier de taal beter kennen. Er wordt steeds gewerkt in kleine groepjes en vaak gaat er meer dan ??n lesgever mee. Naast de lessen krijgen de kinderen animatie die door de animatorenploeg wordt voorbereid en begeleid.

We zoeken lesgevers in Engels, Frans en Nederlands voor anderstalige kinderen voor de leeftijdsgroepen 7 tot 12 of 12 tot 17 jaar tijdens de paasvakantie en de zomervakantie, in periodes van een week. Overnachting in onze vakantiecentra wordt voorzien alsook een vrijwilligersvergoeding.

Hulpdienst:

Top Vakantie vzw, adres: Vleurgatsesteenweg 113, 1000 Brussel, contact: Koen Van Kerschaever , tel: 026422049  , datum: 13-02-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Top Vakantie vzw
Meer...


Jobstop