Reisbuddy: Vergezel Maggy op skivakantie!


Wie zijn we:

Vonk! vzw: vrijwilligerswerk met net dat ietsje meer Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Kompas biedt aan mensen met een beperking ondersteuning binnen 3 domeinen: wonen, arbeidszorg en activiteiten. We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende. Voor sommige taken werk je samen met medevrijwilligers, voor andere word je ondersteund door een vaste medewerker. Wat kan je doen? Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. Er is heel veel mogelijk! Grasduin gerust tussen de zoekertjes op deze website en via www.vonkvzw.be We maken ook geregeld tijd voor vorming en ontspanning onder de vrijwilligers. Kwestie van elkaar wat te beter te leren kennen. Interesse of meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60 Hopelijk tot binnenkort!

Omschrijving:

Hoi! Ik ben Maggy, een vrouw van 45 jaar met zin voor avontuur! Ik heb een visuele en fysieke beperking en woon zelfstandig te Gentbrugge. Buitenshuis verplaats ik me voor korte afstanden met een rollator. Voor langere afstanden met een manuele rolstoel. Ik heb al enkele iniaties met de zitski achter de rug en droom er nu van om in de winter van 2018-2019 op skivakantie te gaan met Anvasport (http://www.anvasport.be/). Vermoedelijke data: 19/1/2019-26/1/2019 of 26/1/2019-2/2/2019. Anvasport voorziet enkel begeleiding op de piste. Aangezien ik wel wat assistentie nodig heb, dien ik zelf een persoonlijk begeleider met me mee te nemen. Heb jij ook de skikriebel? Ga je met me mee? Wanneer ik op de latten sta, kan je er dus gerust ook zelf op uit om te ski?n, wandelen, ... wat je maar wil! De avonden breng ik wel graag door in gezelschap! Wat betreft het vrijwilligerscontract, verzekering, kosten ed. is alles bespreekbaar. Hiervoor werken we best samen met Ado Icarus (http://www.ado-icarus.be/). Interesse? Meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60

Hulpdienst:

Vonk vzw, adres: Beekstraat 1, 9030 Mariakerke, contact: , tel: 09 216 26 60  , datum: 01-03-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Vonk vzw
Meer...


Jobstop