Oppas bij kinderen met een beperking (regio Loppem)


Omschrijving:

De ouders van twee kinderen met een beperking (peuter en kleuter) zoeken ondersteuning op woensdagnamiddag. Je past op de kinderen, gaat met hen wandelen, helpt hen bij het eten? Dankzij jou kunnen de ouders even de tijd nemen voor een boodschap, tuinwerk of huishoudelijke taken.

Uw profiel:
U vindt het belangrijk dat mensen, jong ?n oud, thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of andere problemen hebben.
U wilt graag wat ademruimte geven aan partners, zonen, dochters? die -vaak dag in dag uit- thuis zorgen voor hun familielid.
U heeft hier wat vrije tijd voor over.
Bovendien kiest u graag zelf waar, wanneer en hoe vaak u zich als vrijwilliger inzet. Ook wilt u als vrijwilliger kunnen rekenen op professionele begeleiding, een rijk vormingsaanbod, een kostenvergoeding en verzekering.
Familiezorg West-Vlaanderen vzw, integrale thuiszorgdienst, is permanent op zoek naar vrijwilligers met een groot hart voor thuiszorg.

Hulpdienst:

Familiezorg West-Vlaanderen, contact: Mevrouw Christa Deprouw, tel: 050 33 38 53  , datum: 09-10-2017

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Familiezorg West-Vlaanderen
Titel Taak Regio Organisatie
Oppas bij kinderen met een beperking (regio L Oppas Brugge Familiezorg West-Vlaanderen
Titel Organisatie
Oppas bij kinderen met een beperking (regio LFamiliezorg West-Vlaanderen
Meer...


Jobstop