Olijke, optimistische, overenthousiaste Ookerbijtjeskamp-begeleiders!


Omschrijving:

Nog 6 maanden en het is weer zomervakantie! Misschien heb je ondertussen je vakantie al gepland. Of heb je tijdens de zomermaanden toch nog een gaatje vrij in je drukke agenda...? Voor onze Ookerbijtjeskampen in juli en augustus zoeken we nog vrijwilligers! Heb jij zin om je zomer zinvol in te vullen? Om mensen blij te maken? Kinderen te zien lachen? En te genieten van gezelligheid, gezelschap en het goede weer?

Dan ben jij degene die we zoeken voor onze Ookerbijtjeskampen! Dit jaar vinden er drie Ookerbijtjeskampen plaats; eentje van 9 tot 13 juli 2018 (voor jongeren met een handicap van 12 tot 18 jaar), eentje van 6 tot 10 augustus 2018 (voor kinderen met een handicap van 4 tot 12 jaar) en eentje van 20 tot 24 augustus (voor jongvolwassenen met een handicap van 18 tot 30 jaar. Dit is ons Ook-er-bijkamp).

Wat zit er voor jou in? Je krijgt van ons een vrijwilligersvergoeding (van 25? per dag). En uiteraard krijg je er een leuke zomer, vrienden voor het leven en onze eeuwige dankbaarheid gratis en voor niets bij! Ben je student en doe je in de zomer graag vrijwilligerswerk in het kader van je studie? Ook dan ben je welkom!

Hou je van dansen, knutselen, spelen, lachen, koken, springen,...? En ben je ??n of meerdere dagen/weken vrij in de zomervakantie? Dan b?n jij onze olijke, optimistische, overenthousiaste Ookerbijtjeskamp-begeleider!

Vragen, opmerkingen of gewoon al heel veel goesting om mee te doen? Geef ons een seintje via limburg@kvg.be, via telefoon (011 23 22 04) of via een berichtje op Facebook (KVG Limburg)!

Hulpdienst:

KVG Limburg, adres: Rederijkersstraat 53, 3500 Hasselt, contact: Sylvia Huybrechts , tel: 011 23 22 04  /, datum: 03-01-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij KVG Limburg
Titel Taak Regio Organisatie
Olijke, optimistische, overenthousiaste Ooker Animator jeugdwerk Hasselt KVG Limburg
Titel Organisatie
Olijke, optimistische, overenthousiaste OokerKVG Limburg
Meer...


Jobstop