Nijverheidshelper die theoretische EHBO kennis willen omzetten in praktijk


Omschrijving:

Jouw profiel

Heeft u een diploma nijverheidshelper / EHBO en wenst u uw theoretische kennis verder te verfijnen in de praktijk? Heeft u geen hulpverlenersachtergrond maar zou u graag uw medemens willen helpen en bent u bereid aan te sluiten bij onze eerstvolgende EHBO-cursus? Dan bent u de persoon die wij zoeken. Wij zoeken mensen die met ons mee op hulppost willen gaan of die het team van onze collega"s van de ambulancedienst willen versterken.

Taakomschrijving

Om de hulpverlening op een aantal gekende grote festivals en op tal van kleinere evenementen te blijven garanderen is Het Vlaamse Kruis vzw voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het Vlaamse Kruis vzw heeft als motto helpen ? leren helpen ? helpen leren helpen. Om deze missie te blijven vervullen is het voor de vzw een voortdurende opdracht om er nieuwe ge?ngageerde mensen bij te betrekken.

Wij bieden:

Bijscholing is gratis voor onze vrijwilligers. Aan al onze vrijwilligers geven we ook een onkostenvergoeding volgens de wettelijke toegestane tarieven.

Meer informatie vind je op onze website : http://leuven.hvk.be/

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan met ons contact op via het invulformulier op onze website.

Hulpdienst:

Het Vlaamse Kruis Kern Leuven, contact: Yvo Du Laing, datum: 13-04-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Het Vlaamse Kruis Kern Leuven
Meer...


Jobstop