Mobiele koffiebar op locatie brengen


Omschrijving:

De BuurtBar is een sociaal initiatief in Beringen in de innovatieve vorm van een mobiele koffiebar. Het doel van de BuurtBar is de buurt samenbrengen, in het bijzonder alleenstaande, oudere buurtbewoners meer betrekken in hun buurt om zo vereenzaming tegen te gaan.
Je hebt een auto die een caravan van <750kg mag trekken. Je kan je opgeven om de BuurtBar-caravan een of meerdere keren per maand van de standplaats in Ham te brengen naar een van de locaties in Groot-Beringen en/of in omgekeerde richting. Een kilometervergoeding is bespreekbaar.

Hoe je een verschil maakt:
Samen met de andere vrijwilligers wordt er met de koffiebar gezorgd voor een gezellige en verwelkomende sfeer waarin de buurtbewoners elkaar beter kunnen leren kennen. Door de caravan op locatie te brengen, bouw je mee aan een sterker buurtzorgnetwerk rond de meest kwetsbare ouderen.

Hulpdienst:

Oasis Belgium vzw, adres: Langvoortstraat 18, 3580 Beringen, contact: Miet Vandebroek, datum: 29-06-2017

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!Jobstop