Matthijs zoekt een vrijwilliger


Omschrijving:

Mathijs is een 36-jarige man met een Niet Aangeboren Hersenletsel ten gevolge van een verkeersongeluk. Hierdoor heeft hij last van concentratie- en geheugenproblemen. Hij krijgt om de veertien dagen ondersteuning van WONOzo! Wij helpen hem bij administratie, bieden psychosociale begeleiding en begeleiden hem in contacten met het OCMW, de woonwinkel, de bewindvoerder, enzovoort. Mathijs heeft een heel klein sociaal netwerk. Wij merken dat hij vaak eenzaam is.

Mathijs heeft iemand nodig die hem wat gezelschap houdt en een babbel met hem doet. Hij kan ook wat ondersteuning gebruiken in het doornemen van zijn post en de opvolging van zijn afspraken.

Je zou voor Mathijs al heel veel betekenen door gewoon er te zijn en eens bij hem langs te gaan of mee op stap te nemen. Hij heeft vooral nood aan een luisterend oor. Hij kan ook nog wat extra opvolging gebruiken bij zijn administratie en contacten met diensten.

Hulpdienst:

WONOzo!, adres: Karmelietenstraat 12 - 1, 9500 Geraardsbergen, contact: Peter Goessens , tel: 054 42 16 17  0491568961, datum: 09-03-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!Jobstop