Magazijnmedewerker (Sociale winkel)

Wie zijn we:

Zo'n 200-tal vrijwilligers van Wereld-Delen strijden tegen (kans)armoede, verspreid over de provincie Antwerpen. De hoofdzetel is in Ranst. Nieuwe vrijwilligers zijn steeds welkom: voor begeleiding van vluchtelingen/asielzoekers, voor het ondersteunen van mensen met een laag inkomen (ontmoetingsgroep), voor taal- en huiswerkondersteuning bij anderstaligen, voor het aanbod tweedehands goederen in onze sociale winkel, en ontwikkelingssamenwerking. Tal van taken zijn dan ook beschikbaar voor nieuwe vrijwilligers. Neem al eens een kijkje op onze website "http://www.wereld-delen.be". Tot spoedig!

Omschrijving:

Sociale winkel De Loods bestaat uit een magazijn waarin kansarme mensen terecht kunnen voor allerlei zaken die ze in hun huis nodig hebben: van bestek, linnen en kledij tot een bed, kast, zetels... Goederen komen binnen en worden weggebracht. Intussen moeten ze vlot gesorteerd en weer klaargezet worden.
Mannen werken meestal in iets zwaarder werk (bv. meubels en grotere voorwerpen stockeren en laden/lossen) dan vrouwen, die zich meestal meer in de huishoudelijke voorwerpen en kledij bezig houden, maar het kan ook andersom. Samen met jouw ploeg voel je je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het magazijn. Dat schept een band.
Als vrijwilliger ben je enkele uren per week / enkele dagen per maand beschikbaar. Je bepaalt zelf jouw beschikbaarheid: dat spreken we af.

Hulpdienst:

Wereld-Delen, adres: Kapelstraat 19, 2520 Broechem, contact: Chris Nollet, tel: 0498757504  0498757504, datum: 07-07-2017

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!Jobstop