Karel zoekt een vrijwilliger


Omschrijving:

Karel is een man van 48 jaar gediagnosticeerd met autisme spectrumstoornis en een verstandelijke beperking. Karel woont al heel zijn leven bij zijn moeder. In het verleden deed hij samen met zijn moeder allerlei uitstapjes. Nu haar gezondheid dit niet meer toelaat, zoeken zij een vrijwilliger die met Karel eens op stap gaat. We zoeken een warme, begripvolle, geduldige persoon. Ervaring met autisme is geen must, maar begrip tonen voor de situatie van Karel is dit wel!

Karel heeft geen zinvolle dagbesteding op dit ogenblik. Een vrijwilliger die Karel eens meeneemt uit zijn thuisomgeving, zou dan ook een meerwaarde bieden voor hem! Karel heeft heel wat interesses; vlechtwerk, biljarten, fotografie, openbaar vervoer, ... Karel gaat al eens graag naar de markt, naar de kringloopwinkel, ... Het liefst van al wil hij eens naar Gent gaan. Hij heeft hier zijn jeugd doorgebracht en wil er de nostalgie eens opzoeken. Karel kan ook genieten van het reizen op zich. Hij geniet van het uitzicht op de tram, trein, bus of in de auto.

Hulpdienst:

WONOzo!, adres: Karmelietenstraat 12 - 1, 9500 Geraardsbergen, contact: Peter Goessens , tel: 054/42.16.17  0491/56.89.61, datum: 09-03-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!Jobstop