Julie zoekt een vrijwilliger


Omschrijving:

Julie is een 54-jarige vrouw die zelfstandig woont in haar eigen huis. Ze heeft een matig mentale beperking. Onlangs is haar man plots overleden waardoor Julie soms eenzaam is. We zijn samen op zoek naar een luisterend oor en iemand waarbij ze terecht kan als het even moeilijk loopt. Een sterk gevoel voor humor is welkom want Julie maakt al graag eens een grapje. We zoeken iemand die graag eens op stap gaat met Julie om samen eens te gaan winkelen, een koffie te gaan drinken, iets te gaan eten, naar de cinema gaan,... Het is belangrijk om samen met Julie het openbaar vervoer te nemen of te beschikken over een eigen wagen.

Vanuit de begeleidende dienst WONOzo van het VAPH werken we samen met jou om Julie te ondersteunen in haar dagelijkse leven. Ze doet alles zelfstandig, maar ze voelt zich soms eenzaam. Het is de bedoeling dat we ook af en toe eens samen zitten om te bekijken hoe deze contacten met Julie verlopen. Er is hier een vrijwilligersvergoeding aan verbonden.

Hulpdienst:

WONOzo!, adres: Karmelietenstraat 12 - 1, 9500 Geraardsbergen, contact: Peter Goessens , tel: 054/42.16.17  0491/56.89.61, datum: 09-03-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!Jobstop