Isra zoekt een vrijwilliger


Omschrijving:

We zoeken een vrijwilliger voor een individuele persoon. Isra (fictieve naam) is 36 jaar en woont sinds kort in een assistentiewoning in de buurt van Erembodegem. Isra heeft een mentale beperking en een psychische kwetsbaarheid. Ze heeft nood aan een luisterend oor, iemand om af en toe leuke dingen te doen, iemand die haar kan helpen met vervoer...

WONOzo! is een dienst Begeleid Wonen met vrijwilliger. Wij begeleiden personen met een beperking die zelfstandig wonen, maar hier en daar wel wat hulp kunnen gebruiken. WONOzo! maakt deel uit van de omkadering van Isra. Isra krijgt ook hulp van woonassistenten en gezinszorg. Toch merken we dat Isra iemand mist in haar leven, iemand die de eenzame momentjes mee kan opvangen. Ze zoekt een persoon die af en toe bij haar langs komt. Iemand waarmee ze kan praten, die haar kan helpen met gezond koken, waarmee ze samen aan een zinvolle dagbesteding kan werken? Iemand waar ze iets aan kan vragen als ze iets niet begrijpt of als ze ergens ondersteuning bij nodig heeft.

Zegt dit u wel iets? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met onze dienst. WONOzo biedt naast ondersteuning aan de persoon met een beperking, ook ondersteuning aan de vrijwilliger. U staat er dus helemaal niet alleen voor!

Hulpdienst:

WONOzo!, adres: Karmelietenstraat 12 - 1, 9500 Geraardsbergen, contact: Peter Goessens , tel: 054/42.16.17  0491/56.89.61, datum: 09-03-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!Jobstop