Hulptuinier


Omschrijving:

In 2014 groeide het idee bij een aantal enthousiaste leerkrachten van de Freinetbasisschool de Zevensprong, kinderwerking De Kettekeet en een paar bewoners uit de buurt om wat leven in de wijk te blazen door een gezamenlijk tuinproject op te starten. We doopten het project ? De Braem?, verwijzend naar de architect van Sint-Maartensdal. Het project omvat een moes- en bloementuin en een ontmoetingsplaats voor kinderen en bewoners uit de buurt.

De aanleg van een centraal ontmoetingspunt in de buurt zorgt voor een nieuwe dynamiek in de buurt. Het geeft de mogelijkheden om samen te zijn rond alles wat met natuurbeleving te maken heeft. Iedereen met groene vingers of interesse in tuinieren is dan ook meer dan welkom. Je hulp bij dit project kan klein of groot zijn en heel divers van aard.

Je kan iets betekenen als:
- tuinier
- bloemenverzorger
- compost-meester
- ondersteuner in de kind-activiteiten
- communicatiemedewerker voor het infobord

Vanaf de lente organiseren we maandelijks een werkdag waar iedereen aan kan deelnemen. Heb je interesse om mee te werken? Neem dan contact op met sofie.abts@leuven.be of kom eens langs in het buurtcentrum van Sint-Maartensdal.

Hulpdienst:

Buurtwerk Leuven, adres: Professor van Overstratenplein 1, 3000 Leuven, contact: glenn , tel: 016 23 45 40  , datum: 04-04-2018

Vergoeding voorzien:

Neen   vrijwilligerswerk is zoals de naam het zegt onbetaald werk.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Buurtwerk Leuven
Titel Taak Regio Organisatie
Hulptuinier Tuinieren Leuven Buurtwerk Leuven
Titel Organisatie
HulptuinierBuurtwerk Leuven
Meer...


Jobstop