Help mee met ons vruchtbaarheidsspel op de BabyDays in Antwerpen!


Omschrijving:

Wil jij ons helpen met het verspreiden van een belangrijke boodschap? Wij hebben een spel ontwikkeld om mensen te informeren over het belang van eicel- en spermadonatie. 1 op 6 koppels hebben vruchtbaarheidsproblemen, daarom krijg je met ons ballenkraam 6 kansen om een "bevruchting" tot stand te brengen. Snel zal blijken dat dit niet zo gemakkelijk is als het lijkt :-)

Je kan ons helpen door mensen enthousiast aan te spreken, ze te begeleiden bij het spel en nadien een informatiekaartje mee te geven. De winnaars krijgen een zakje suikerbonen cadeau. Geen zorgen als je geen achtergrondkennis hebt, er is altijd iemand van ons team aanwezig om meer informatie te geven of vragen te beantwoorden.

Lijkt dit je leuk en ben je een paar uur, of zelfs de hele dag, beschikbaar? Geef ons dan zeker een seintje, wij horen graag van jou!

Wanneer? 10 & 11 maart 2018

Waar? Antwerp Expo
Hulpdienst:

De Maakbare Mens vzw, adres: Breughelstraat 31, 2018 Antwerpen, contact: Laure Demarre, datum: 13-02-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij De Maakbare Mens vzw
Titel Taak Regio Organisatie
Help mee met ons vruchtbaarheidsspel op de Ba Campagne voeren Antwerpen De Maakbare Mens vzw
Titel Organisatie
Help mee met ons vruchtbaarheidsspel op de BaDe Maakbare Mens vzw
Meer...


Jobstop