Groepsbegeleider: Spelplezier bij de biljart- en unoclub!


Wie zijn we:

Vonk! vzw: vrijwilligerswerk met net dat ietsje meer Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Kompas biedt aan mensen met een beperking ondersteuning binnen 3 domeinen: wonen, arbeidszorg en activiteiten. We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende. Voor sommige taken werk je samen met medevrijwilligers, voor andere word je ondersteund door een vaste medewerker. Wat kan je doen? Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. Er is heel veel mogelijk! Grasduin gerust tussen de zoekertjes op deze website en via www.vonkvzw.be We maken ook geregeld tijd voor vorming en ontspanning onder de vrijwilligers. Kwestie van elkaar wat te beter te leren kennen. Interesse of meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60 Hopelijk tot binnenkort!

Omschrijving:

Zet mee je schouders onder een club waar spel & ontmoeting centraal staat!

De biljart- en unoclub gaat van oktober tot juni maandelijks door op zondagmiddag in Kring Sivi (Maisstraat 20, 9000 Gent).

Hoe ziet een bijeenkomst van de club eruit? De ene helft van de groep speelt biljart. De andere helft speelt het kaartspel "uno". Dit doen de deelnemers in competitie. We sluiten het seizoen af met een tornooi en een etentje. Als vrijwilliger ondersteun je bij het spelverloop en sla je een babbeltje met de deelnemers. Kortom: een gezellige namiddag!

Zie jij het zitten om je aan te sluiten bij de vaste poule vrijwilligers? Of wil je meer info? Neem contact op via info@vzwkompas.be of 09 216 26 60

Hulpdienst:

Vonk vzw, adres: Beekstraat 1, 9030 Mariakerke, contact: , tel: 09 216 26 60  , datum: 03-01-2018

Vergoeding voorzien:

Neen   vrijwilligerswerk is zoals de naam het zegt onbetaald werk.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Vonk vzw
Meer...


Jobstop