Groepsbegeleider: Ontmoeten & gezellig samen zijn in de Pietersbar!


Wie zijn we:

Vonk! vzw: vrijwilligerswerk met net dat ietsje meer Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Kompas biedt aan mensen met een beperking ondersteuning binnen 3 domeinen: wonen, arbeidszorg en activiteiten. We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende. Voor sommige taken werk je samen met medevrijwilligers, voor andere word je ondersteund door een vaste medewerker. Wat kan je doen? Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. Er is heel veel mogelijk! Grasduin gerust tussen de zoekertjes op deze website en via www.vonkvzw.be We maken ook geregeld tijd voor vorming en ontspanning onder de vrijwilligers. Kwestie van elkaar wat te beter te leren kennen. Interesse of meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60 Hopelijk tot binnenkort!

Omschrijving:

Met de dienst "ontmoeting" trekken we ??n keer per maand op zondagmiddag naar de Pietersbar, uitgebaat door medewerkers, vrijwilligers en doelgroepmedewerkers van vzw Kompas. De Pietersbar is een gezellige en hippe ontmoetingsplaats met een heel laagdrempelig karakter. De bar bevindt zich in het historisch kader van het museum van de Sint-Pietersabdij in Gent. Op de menukaart: kwaliteitsvolle producten van lokale en duurzame organisaties met een sociale doelstelling. (http://www.pietersbar.be/)

Ontdek jij samen met de deelnemers dit leuke plekje? Wat verwachten we van jou? Deelnemers onthalen, op hun gemak stellen, babbels doen, ... Kortom, samen genieten van het gezellig samen zijn!

Hulpdienst:

Vonk vzw, adres: Beekstraat 1, 9030 Mariakerke, contact: , tel: 09 216 26 60  , datum: 03-01-2018

Vergoeding voorzien:

Neen   vrijwilligerswerk is zoals de naam het zegt onbetaald werk.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Vonk vzw
Meer...


Jobstop