Groene vingers: Steek je mee je handen uit de mouwen?


Wie zijn we:

Vonk! vzw: vrijwilligerswerk met net dat ietsje meer Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Kompas biedt aan mensen met een beperking ondersteuning binnen 3 domeinen: wonen, arbeidszorg en activiteiten. We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende. Voor sommige taken werk je samen met medevrijwilligers, voor andere word je ondersteund door een vaste medewerker. Wat kan je doen? Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. Er is heel veel mogelijk! Grasduin gerust tussen de zoekertjes op deze website en via www.vonkvzw.be We maken ook geregeld tijd voor vorming en ontspanning onder de vrijwilligers. Kwestie van elkaar wat te beter te leren kennen. Interesse of meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60 Hopelijk tot binnenkort!

Omschrijving:

Buiten werken is je ding wel? En je houdt van sociaal contact? Dan is dit iets voor jou! De combinatie van beide zorgt alleszins voor een zeer boeiende en leerrijke omgeving!

Help je een handje mee in onze (moes)tuin?

De bewoners van het Zandeken, het woonhuis te Mariakerke, hebben een grote tuin. Deze vraagt veel onderhoud. Zin om samen met de bewoners en de begeleiding de handen uit de mouwen te steken? Je beslist zelf hoe vaak je langskomt en welk moment het best voor je past.

Mag het wat meer zijn? Op pad met de ploeg tuinonderhoud!

Je begeleidt en werkt samen met een tuinploeg van 6 ? 8 mensen met een beperking en een vaste medewerker. Van maandag tot vrijdag staat de ploeg in voor het tuinonderhoud van verschillende domeinen en werkt ook samen met Natuurpunt voor een aantal beheerswerken. In samenspraak met de medewerker bepaal je zelf naargelang je agenda wanneer je aansluit.

Interesse? Of wil je meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60.

Hulpdienst:

Vonk vzw, adres: Beekstraat 1, 9030 Mariakerke, contact: , tel: 09 216 26 60  , datum: 03-01-2018

Vergoeding voorzien:

Neen   vrijwilligerswerk is zoals de naam het zegt onbetaald werk.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Vonk vzw
Meer...


Jobstop