Erik zoekt een vrijwilliger


Omschrijving:

Erik is een man van 53 jaar en woont zelfstandig in een appartement in Lede. Erik heeft een visuele beperking. Aan de hand van enkele hulpmiddelen kan hij erg goed zijn plan trekken. Toch merken we dat Erik nood heeft aan wat gezelschap en een luisterend oor. Erik gaat graag op uitstap, maar zou dit graag samen met iemand doen. Hij zoekt iemand die naast een gezellige babbel ook met hem eens mee kan gaan naar de winkel of ziekenhuis wanneer dit nodig is.

Als begeleidende dienst van het VAPH werken we samen met jou om Erik te ondersteunen in zijn dagelijkse leven. Hij doet alles zelfstandig, maar voelt zich soms eenzaam. Het is de bedoeling dat we ook af en toe eens samen zitten om te bekijken hoe deze contacten met Erik verlopen. Er is hier een vrijwilligersvergoeding aan verbonden.

Hulpdienst:

WONOzo!, adres: Karmelietenstraat 12 - 1, 9500 Geraardsbergen, contact: Peter Goessens , tel: 054/42.16.17  0491/56.89.61, datum: 09-03-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!Jobstop