Enthousiaste kindermonitor


Omschrijving:

Wie zijn we?

Everna is het gemeenschapscentrum van Evere en wil in de eerste plaats een ontmoetingsplaats zijn. Bij elke activiteit gaat er aandacht naar deze doelstelling, daarnaast proberen we ook letterlijk een ?open huis? te zijn waar iedereen een plek kan vinden.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger met pit en met een hart voor kinderen die elke woensdagnamiddag mee op avontuur wilt met onze kindergroep "de kabaalvogels". De kabaalvogels is een groep anderstalige kinderen tussen de 8 en 12j die school lopen in het Nederlands. Ze nemen deel mee aan onze culturele, creatieve en sportieve activiteiten om hun Nederlands op spelenderwijze te prikkelen.


Taakomschrijving

We bieden elke woensdag een speels aanbod van kinderactiviteiten waarbij het Nederlands wordt gebruikt als een levendige speeltaal. Kinderen die graag elke week iets anders doen of graag nieuwe dingen leren kennen vinden zeker gelijkgestemde vriendjes bij de Kabaalvogels!
De ene week spelen we een groot spel, de volgende keer staat iets creatiefs op het menu of gaan we op uitstap.
Soms werken we in kleine groepjes afhankelijk van leeftijd of interesse. In ieder geval staan samen beleven, spelen en genieten centraal!

Jouw rol binnen dit geheel?

Je komt elke woensdagnamiddag mee op uitstap of activiteit. Binnen onze kinderwerking zal je de mogelijkheid hebben om jou verder te ontwikkelen als animator. Je helpt/assisteert de hoofdbegeleider(s) bij het opzetten van activiteiten, maar ook bij de uitvoering. Zo leer je heel wat tools die je, als je ooit aan de slag wilt binnen het jeugdwerk, zeer van pas zullen komen. En dit allemaal in een fijne sfeer waarin je je nooit zal vervelen. Er wordt gespeeld, gelachen en erg veel pret gemaakt!

Hulpdienst:

GC Everna, adres: Sint-Vincentiusstraat 30, 1140 Evere, contact: Vanessa Vanfraeyenhoven , tel: 02 247 03 40  , datum: 03-08-2017

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij GC Everna
Titel Taak Regio Organisatie
Enthousiaste kindermonitor Animator jeugdwerk Brussel GC Everna
Titel Organisatie
Enthousiaste kindermonitorGC Everna
Meer...


Jobstop