Engels onderwijs project, India


Wie zijn we:

TravelUnique biedt goed georganiseerde, duurzame stages, taalcursussen en vrijwilligersprojecten aan in Azie, Latijns Amerika en Afrika. Informatie vind je op www.travelunique.nl en op www.traveluniqueworldwide.nl

Omschrijving:

rijwilligers die werkzaam zijn bij het Engels onderwijs project krijgen een geweldige kans om hun kennis met anderen te delen en een nieuwe cultuur van binnenuit te ervaren.

Als vrijwilliger werk je bij de plaatselijke basisscholen en middelbare scholen. Vrijwilligers werken vooral met kinderen in de leeftijd van 6-15 jaar. Je zal betrokken worden bij het assisteren van een leraar of een eigen klas draaien, als je over de benodigde ervaring beschikt als leerkracht.

Bij dit Engels onderwijs project in Palampur help je met het onderwijzen van de volgende vakken: Engels, computerkunde, aardrijkskunde en algemene kennis.

De scholen waar je als vrijwilliger werkt zijn omgeven door weelderige groene velden en op de achtergrond vindt je het Himalaya gebergte. Ongeveer 250 kinderen van verschillende leeftijdsgroepen bezoeken de school, ze komen uit de nabijgelegen dorpen rond Palampur.

Op de scholen spreken de docenten en de studenten niet echt vloeiend Engels. Ongeacht het feit of je nu wel of geen onderwijs achtergrond hebt, de aanwezigheid van een vrijwilliger in de school geeft studenten en docenten de kans om hun kennis van het Engels te verbeteren. Voor veel van deze studenten, dit is de enige kans die ze hebben om Engels te spreken.

De voorkeur gaat uit naar vrijwilligers met een onderwijs achtergrond, bij voorkeur als leerkracht Engels. Echter ook vrijwilligers zonder de ervaring als leerkracht zijn van harte welkom bij dit project. Een grondige kennis van de grammatica is niet nodig. Een goede spreekvaardigheid in het Engels wel. Je dient vloeiend Engels te spreken. Op een speelse manier vindt onderlinge uitwisseling van kennis en vaardigheden vindt plaats tussen de studenten en de vrijwilligers.


Hulpdienst:

Travel Unique, adres: Merellaan 21, 3722AK Bilthoven, contact: , tel: 0031-30-230 26 32  0031-6-38228658, datum: 07-04-2018

Vergoeding voorzien:

Neen   vrijwilligerswerk is zoals de naam het zegt onbetaald werk.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Travel Unique
Titel Taak Regio Organisatie
Bouw project, Cusco, Peru Bouwen Zuid-Amerika Travel Unique
Engels onderwijs project, India Gehandicaptenzorg Azie Travel Unique
Titel Organisatie
Bouw project, Cusco, PeruTravel Unique
Engels onderwijs project, IndiaTravel Unique
Meer...


Jobstop