Energiek voor logistiek?


Wie zijn we:

Vonk! vzw: vrijwilligerswerk met net dat ietsje meer Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Kompas biedt aan mensen met een beperking ondersteuning binnen 3 domeinen: wonen, arbeidszorg en activiteiten. We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende. Voor sommige taken werk je samen met medevrijwilligers, voor andere word je ondersteund door een vaste medewerker. Wat kan je doen? Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. Er is heel veel mogelijk! Grasduin gerust tussen de zoekertjes op deze website en via www.vonkvzw.be We maken ook geregeld tijd voor vorming en ontspanning onder de vrijwilligers. Kwestie van elkaar wat te beter te leren kennen. Interesse of meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60 Hopelijk tot binnenkort!

Omschrijving:

Vzw Kompas groeit? en daarmee ook de klusjeslijst. De dienst logistiek is het hele jaar door op zoek naar vrijwilligers om allerlei klusjes aan te pakken. Zin om je schouders onder ??n van onderstaande taken te zetten? Fijn! Want vele handen maken licht werk!

-Brood ophalen bij Delhaize Watersportbaan Gent (op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag v??r 9u) en brood snijden. Bewoners steken je graag een handje toe!
-Voedseloverschotten ophalen bij Delhaize Watersportbaan Gent (van maandag tot vrijdag vanaf 17u)
-Transport van voeding en materiaal tussen de verschillende sites in regio Mariakerke en Sint-Kruis-Winkel
-Kleine klusjes binnenshuis vb. zaken aan de muur hangen, deurslot repareren, schab installeren, ?

Met de wagen onderweg? Rij je met je eigen wagen, dan voorzien we een kilometervergoeding van ? 0,3460 per km. Je wagen wordt omnium verzekerd. Parkeerkosten worden vergoed. Maar je kan ook gebruik maken van onze dienstvoertuigen.

Interesse? Of wil je meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60.

Hulpdienst:

Vonk vzw, adres: Beekstraat 1, 9030 Mariakerke, contact: , tel: 09 216 26 60  , datum: 03-01-2018

Vergoeding voorzien:

Neen   vrijwilligerswerk is zoals de naam het zegt onbetaald werk.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Vonk vzw
Meer...


Jobstop