Buddy: Samen er op uit!


Wie zijn we:

Vonk! vzw: vrijwilligerswerk met net dat ietsje meer Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Kompas biedt aan mensen met een beperking ondersteuning binnen 3 domeinen: wonen, arbeidszorg en activiteiten. We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende. Voor sommige taken werk je samen met medevrijwilligers, voor andere word je ondersteund door een vaste medewerker. Wat kan je doen? Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. Er is heel veel mogelijk! Grasduin gerust tussen de zoekertjes op deze website en via www.vonkvzw.be We maken ook geregeld tijd voor vorming en ontspanning onder de vrijwilligers. Kwestie van elkaar wat te beter te leren kennen. Interesse of meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60 Hopelijk tot binnenkort!

Omschrijving:

Als buddy deel je je vrije tijd met een persoon met een beperking en ga je samen op stap.

Heb je een luisterend oor?
Hou je van een babbel?
Ga je er graag op uit?
Een talent of interesse die je wil delen met een persoon met een beperking?
Op zoek naar een unieke ervaring?
Dan ben jij de buddy die we zoeken!

Alle zoekertjes vind je via https://vrijwilligerswerk.be/vacature/14780-buddy-samen-er-op-uit. Wekt ??n van de zoekertjes jouw interesse? Woon je in de buurt en heb je af en toe een gaatje in je agenda? Vonk! brengt jou in contact met de persoon. Samen met jou gaan we op zoek naar een goede match.

Samen op stap met de eigen wagen? Je wagen wordt omnium verzekerd door Kompas. Je ontvangt een kilometervergoeding van ? 0,3460 per km voor het traject vanaf je eigen woonplaats en terug. Parkeerkosten worden vergoed. Wachtvergoeding (als je wat langer moet wachten tussen heenrit en terugrit) onderling te bespreken met de cli?nt.

Daarnaast bieden we jou een verzekering, een leuke werksfeer, coaching, vorming en ontmoeting met medevrijwilligers!

Interesse? Meer info? Neem contact op via 09 216 26 60 of info@vonkvzw.be

Hulpdienst:

Vonk vzw, adres: Beekstraat 1, 9030 Mariakerke, contact: , tel: 09 216 26 60  , datum: 03-01-2018

Vergoeding voorzien:

Neen   vrijwilligerswerk is zoals de naam het zegt onbetaald werk.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij Vonk vzw
Meer...


Jobstop