Administratieve ondersteuning en onthaal


Omschrijving:

Vzw De Bakermat is een Leuvense organisatie die bestaat uit het Expertisecentrum Kraamzorg, Kenniscentrum Borstvoeding en een praktijk voor Vroedvrouwen. In ons centrum zijn jonge (aanstaande) gezinnen en professionelen welkom voor informatie omtrent zwangerschap, bevallen, de kraamperiode, babyzorg en voeding. Ouders worden er opgevolgd en begeleid tijdens de zwangerschap en het prille ouderschap door een team van vroedvrouwen en er is een ruim aanbod aan workshops.

Daarnaast hebben we een sterke groep van mensen die zich minstens 1 dagdeel per week vrijwillig inzetten, voornamelijk voor het onthaal.

Om onze werking te ondersteunen zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers.
Wil jij jouw vrije tijd zinnig besteden en vind je het leuk om mee in te staan voor het onthaal, administratieve taken en het bieden van ondersteuning bij activiteiten? Hou je ervan om in contact te komen met jonge gezinnen en ben je een goede teamspeler?

Je helpt ondermeer bij het up-to-date houden van de cli?ntgegevens en dossiers, je beantwoordt telefoontjes, je geeft nieuwe cli?nten uitleg over onze werking, boekt afspraken in voor de vroedvrouwen, volgt de inschrijvingen van de workshops op en biedt een warm onthaal aan jonge ouders en gezinnen die op consultatie komen. Je beschikt over een goed inlevingsvermogen en hebt respect voor de privacy van onze cli?nten. Je kan goed met mensen overweg en geduld en respect aan het onthaal en telefonisch vind je vanzelfsprekend.

We bieden jou een boeiende tijdsbesteding aan in een aangename sfeer waar je deel uitmaakt van een team van collega-vrijwilligers, administratieve medewerkers en vroedvrouwen, dat je ondersteunt en begeleidt bij de uitvoering van deze taken

Vereisten:
Computervaardigheid: basiskennis van Office (Excel en Word) is een vereiste en je bent bereid tot het leren werken met andere softwareprogramma"s.
Beschikbaarheid: minimum 1 dagdeel per week.
Talenkennis: Nederlands vloeiend, (basis-) kennis van Engels en Frans is een pluspunt.

Hulpdienst:

De Bakermat, contact: Sylvie Verheyden, tel: 016/20.77.40  , datum: 23-03-2018

Vergoeding voorzien:

Ja   De vergoedingen bij vrijwilligerswerk zijn beperkt, doorgaans tot het betalen van een onkostennota. De verdiensten zijn niet vergelijkbaar met die van een job als werknemer.

Stuur een reactie!

Overzicht vrijwilligerswerk bij De Bakermat
Titel Taak Regio Organisatie
Administratieve ondersteuning en onthaal Administratie Leuven De Bakermat
Titel Organisatie
Administratieve ondersteuning en onthaalDe Bakermat
Meer...


Jobstop